Over schildersbedrijf Dankbaar

Wie zijn wij?

Dankbaar is een vertrouwde naam in de regio. Ons familiebedrijf bestaat dan ook al sinds 1941. De fijne kneepjes van het vak worden van vader op zoon doorgegeven. En inmiddels werken we al met de derde generatie Dankbaar.

Ook al doen we ons werk al tientallen jaren, geen klus is dezelfde. Bij elke opdracht hebben we oog voor een efficiënte aanpak, gebruik van geschikte materialen en de geldende regelgeving. Daarbij komt onze ervaring goed van pas. Met ons team van gedreven vakmensen zetten we ons in om elk huis en ieder gebouw weer te laten stralen. Liefde voor het vak, noemen we dat!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geschiedenis van ons bedrijf

Schildersbedrijf B.W. Dankbaar is in 1942 gestart door Bennie Dankbaar, die vanaf het begin heeft gestaan voor vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Hij werkte voornamelijk in de particuliere sector.
Ruim 50 jaar was het bedrijf gevestigd op het woonadres Zieuwentseweg 14. Zijn liefde en passie voor het schildersvak bracht hij over op zijn zonen. In 1975 namen zij, Jan en Ben, het bedrijf over.
Vanwege groei en uitbreiding van activiteiten wordt de bedrijfshal aan de Galileïstraat mede in gebruik genomen.
In 1998 is daar de moderne multifunctionele verfspuiterij ingericht, waar opdrachten van aannemers uit de hele regio worden uitgevoerd.
Na zijn opleiding op de St.Lucasschool in Boxtel is sinds 1998 ook Bart, uit de derde generatie, in het familiebedrijf actief.
In 2011 worden alle werkzaamheden vanuit de geheel verbouwde en vernieuwde vestiging aan de Galileistraat 15 gecoördineerd.
Samen met een team van vakbekwame medewerkers staan wij garant voor kwaliteit en service. Al meer dan 75 jaar is Schildersbedrijf Dankbaar het betrouwbare adres voor kwaliteit schilderwerk.

Over Dankbaar